ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
ЛЕТО - ИТАЛИЈА 2024 - Автобуска програма - Калабрија
Автобуска програма - Калабрија

⛱ЛЕТО 2024 ВО ИТАЛИЈА

 Santa Caterina Village 4⭐ -на сама плажа�

⛱  Scalea, Calabria

Услуга: ALL inclusive light

7 ноќи/9 дена

Термини:

МАЈ: 28.05.2024

✅ЈУНИ: 04.06.2024, 11.06.2024, 18.06.2024, 25.06.2024

✅ЈУЛИ: 02.07.2024, 09.07.2024, 16.07.2024, 23.07.2024, 30.07.2024

✅АВГУСТ: 06.08.2024, 13.08.2024, 20.08.2024, 27.08.2024

✅СЕПТЕМВРИ: 03.09.2024, 10.09.2024, 17.09.2024, 24.09.2024

✅ОКТОМВРИ: 01.10.2024

‼‼‼ ПРОМО ЦЕНА ЗА ПРВИОТ ТЕРМИН САМО СЕГА

485 ЕУР ПО ЛИЦЕ

Можност за факултативни излети

‼ВКЛУЧЕНО:

Автобуски превоз

Бродски превоз Игуменца – Бари - Игуменица

7 ноќи на база на All INCLUSIVE LIGHT

Вклучен пијалок за време на оброците

⛱Чадори и лежалки на плажа

4 базени од кои 1 со тобогани

Дневни и вечерни забави

Wi-Fi интернет во собите и заедничките простории

‍♂️Спортски занимации

Трансфер од повеќе градови

Претставник од страна на органозаторот за време на патувањето од и до хотелот

Линк од програма https://bit.ly/3wbJxlk

Ве очекуваме за подетални информации

✅Туристичка агенција EXIT Travel✅

☎️034/609-022, ☎️075/361-022, ☎️072/252-022

�info@exittravel.mk , www.exit.mk