BANSKO - St. Ivan Rilski & Apartments 4*
St. Ivan Rilski & Apartments 4*

Hotel St. Ivan Rilski Hotel, SPA and Apartments 4*, Bansko

https://www.saintivanrilski.com/en/

Early Booking Попуст

15% попуст за резервации направени до 15.11 и 50% депозит до 25.11.2023

Резервации направени со Early Booking Попуст не подлежат на промени

Попустите не важат за доплатите

ТИП НА СМЕСТУВАЊЕ

30.11.2023 - 22.12.2023

23.12.2023 - 28.12.2024

29.12.2023 - 31.12.2023

01.01.2024 - 10.01.2024 26.01.2024 - 04.03.2024

11.01.2024 - 25.01.2024 05.03.2024 - 07.04.2024

Double room for single use

135,16 €

198,38 €

289,94 €

174,40 €

155,87 €

Person in Double room Promo                          

69,76 €

102,46 €

148,24 €

90,47 €

81,75 €

Person in Double room

Standard               

76,30 €

112,27 €

162,41 €

98,10 €

87,20 €

Person in Double room Deluxe               

85,02 €

126,44 €

183,12 €

110,09 €

95,92 €

Person in Studio ANNEX Building

69,76 €

102,46 €

148,24 €

90,47 €

81,75 €

Person in Family Apartment ANNEX Building

76,30 €

112,27 €

162,41 €

98,10 €

87,20 €

Child from 6 - 11,99 y.o              on extra bed in

30,52 €

30,52 €

30,52 €

30,52 €

30,52 €

Adult on extra bed                      

56,68 €

82,84 €

119,90 €

71,94 €

64,31 €

Минимален престој

2 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

3 ноќи

2 ноќи

Цената вклучува
Ноќевање со појадок и вечера
Користење на СПА центар
Трансфер до гондолата (распоред на рецепција)
Максимално сметување
Single room - 1 pax
Double room Promo - 2 pax
Double room Standard - 2+1 (0-11.99 г.); 3+0
Double room Deluxe - 2+2 (0-11.99 г.); 3+0
Studio - 2+1 (0-11.99 г.)
Family Apartment - 2+2 (0-11.99 г.); 3+0
Доплати
Попусти
Деца до 5.99 год се сместуваат бесплатно (без појадок и вечера)
Долата за All Inclusive 13 еур, 7.70 еур за децаа од 6.11 над цената за полупансион
Внатрешен паркинг 10 лева на ден (се плаќа во хотелот)
Внарешен паркинг parking - 10.00 leva per day се плаќа во хотелот
Деца до 5.99 со двајца возрасни - бесплатно