ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Kassandra - Grandotel 4* - Hanioti
Grandotel 4* - Hanioti

GRANDOTEL ****HANIOTI

www.grandotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 25% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2024 20% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

28.04-05.05

06.05-31.05

01.06-15.06

16.06-30.06

01.07-25.08

01.10-15.10

16.09-30.09

26.08-15.09

Apartment 2 pax

123,00 €

123,00 €

175,00 €

212,00 €

311,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

17.50

17.50

14,00 €

19,00 €

17.50

Junior Suite 2 pax

157,00 €

157,00 €

192,00 €

233,00 €

373,00 €

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН ПЛУС

Single Room

76,00 €

76,00 €

111,00 €

146,00 €

216,00 €

Standard Room Front Sea View

54,00 €

54,00 €

72,00 €

91,00 €

129,00 €

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Standard Room Side Sea view

49,00 €

49,00 €

67,00 €

82,00 €

123,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

20%

20%

20%

20%

20%

Standard Room

42,00 €

42,00 €

61,00 €

78,00 €

118,00 €

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 0-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

20%

20%

20%

20%

20%

Минимум престој

4

2

3

4

5

Опис: ресторан, 2 бара, базен, ТВ салон, паркинг,интернет,менувачница,фитнес,пинг понг

Соби: клима,САТ ТВ,телефон,фрижидер

Stayovertax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД

Non show 100% of total amount

Early departure 100% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 50% of total amount