ЛЕТО 2024 - ГРЦИЈА
ЛЕТО 2024 - ТУНИС
ЛЕТО 2024 - ЦРНА ГОРА
Parga/Sivota/Perdika - Sivota Diamon Spa 5* - Sivota

SIVOTA DIAMOND SPA RESORT 5* SIVOTA

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

www.sivotadiamond.gr

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2024 5% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

 

 

0/10/2

04.05-31.05

01.06-30.06

01.07-11.07

12.07-31.08

01.10-19.10

15.09-30.09

01.09-14.09

Superior Room Partial Sea View

61,00 €

90,00 €

110,00 €

124,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Double Executive Sea View

70,00 €

101,00 €

122,00 €

136,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Double Executive Sea View and Private Pool

93,00 €

130,00 €

153,00 €

170,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Junior Suite Deluxe Mountain and Garden View up to 4 pax

70,00 €

101,00 €

136,00 €

153,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Suite Executive Mountain and Garden View up to 5 pax

81,00 €

127,00 €

150,00 €

173,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Четврто лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

3 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Suite Executive Partial Sea View up to 5 pax

93,00 €

142,00 €

162,00 €

188,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Четврто лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

3 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Suite Executive Sea View up to 5 pax

98,00 €

150,00 €

173,00 €

197,00 €

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Четврто лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

3 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Villa Royal with Private Pool up to

130,00 €

179,00 €

202,00 €

231,00 €

5 pax

Трето лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

Четврто лице

46,00 €

46,00 €

46,00 €

46,00 €

1 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

2 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

3 дете од 3-11.99 г.

17,00 €

17,00 €

17,00 €

17,00 €

Superior Room Partial Sea View for Single Use

109,00 €

161,00 €

198,00 €

224,00 €

Полупансион

29,00 €

29,00 €

29,00 €

29,00 €

Деца од 3-11.99 г.

14,00 €

14,00 €

14,00 €

14,00 €

Минимум престој

4

5

5

7

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Локација: 500 метри од центарот на Сивота , 300 метри од плажата Bella Vraka

Соби: САТ ТВ, клима,сеф,фен,интернет,мини бар

Опи:ресторан,бар, а ла карт ресторан, отворен базен, Спа центар со амам,затворен базен,фитнес,сауна,

фитнес,сауна,масажа и др.

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД